Ready For Monday

God morgon allihopa ^^

Hur mår ni idag, denna måndag som är fylld med möjligheter och ny energi? Jag gillar som sagt måndagar för den nystarts känslan den ger, första dagen på veckan, 7 nya dagar där man kan ta tag i livet, en helg vecka att fylla med skojigheter. Nej jag gillar det, gör ni det? 🙂 Sitter med mitt portabla tangentbord då jag inte orkade starta min bärbara dator och den är så smidig. Kopplas ihop med bluetooth och sedan så kan jag skriva inlägg med ett bättre flow på mobilen, grymt smart, en grym present jag fick i julklapp av mina ena två bröder 🙂

Idag så är planen att träna lite, både kondition och styrka ska betas av då idag markerar starten för mitt nya träningsliv igen. Jag ska hitta tillbaka till gnistan, få till minst 3 pass i veckan och få in rutinen så att jag känner mig stark igen. Saknar det! Sen så blir det kanske att träffa mamma och min ena bror i stan för en liten stund, men vi får se, kanske möter dom innan träningen. Får se vart dagen för mig 🙂

Hur ser er dag ut? 🙂 Puss

DSCN2765-1600x1200 DSCN2763-1600x1200