Dinner At Friday’s

God morgon ^^

Hur mår ni idag kära läsare? 🙂 Jag mår bra, hade en väldigt trevlig lördagskväll med Nathalie på Friday’s i Kungsträdgården igår där vi hade bokat bord för att unna oss en middag ute.  Vi drack en god drink, jag tog strawberri daiquiri som vanligt haha och Nathalie tog en väldigt god appletini, till det så åt vi en god burgare 🙂 Det var så skönt att sitta på deras uteservering och känna den härliga sommarluften (det kunde dock ha varit lite varmare haha),  bara njuta av sommaren och prata igenom alla möjliga samtalsämnen 🙂 Ni vet ju även hur det är med mat, oavsett hur mätt man är efter huvudrätten så finns det alltid plats för dessert, det gör det i alla fall i mitt fall, desserten går till hjärtat så jag avslutade middagen med deras oreaokaka, mums ^^

Nu blir det jobb för min del, jobbdag 6 innan jag får ta lite ledigt och njuta av att göra ingenting. Vet faktiskt inte vad jag ska göra så måste planera veckan ikväll, men nu –  jobb! Puss <3

DSCN2728 DSCN2729 DSCN2726 DSCN2730 DSCN2736 DSCN2743 DSCN2749 DSCN2754 DSCN2757