That Time Of The Month

Hej hej ^^
Skönt att få sova ut lite idag då jag börjar senare idag på jobbet, känner mig faktiskt lite piggare tack vare det, så det är det jag har saknat och behövt -sömn. Blir bara jobb i helgen innan jag får 2 dagar ledigt så det ser jag framemot 🙂 Vaknade dock med jättemycket magont då jag fick min mens under natten (bra timing, not) så får hoppas det släpper under dagen för att ha den där sablans jobbiga värken i nedre delen av magen är ju bara irriterande haha
Jag hann faktiskt gå igenom alla bilderna från photoshooten igår, jag som trodde det skulle ta betydligt längre tid men jag lyckades ^^ Har inte valt ut mina 3 favoriter utan har sållat ut de lämpliga kandidaterna som jag sedan ska välja mellan 🙂 Det kommer bli ett jättesvårt val det här, vilken look vill jag liksom ha, vilken känsla ska ni få när ni klickar er in och vad vill jag förmedla dör intryck. Mycket att tänka på men jag kommer nog ändå hitta min topp 3 🙂
Men nu blir det jobb och sedan middag med Nathalie! Puss

20160716_150009-1600x900