The Picture Process Begins

Blev lite strul med bloggen igen där märkte jag, mailade till mitt webbhotell och tydligen så hade någon tekniker skrivet över de tidigare ändringarna som gjordes när det blev databasfel den första gången så att det blev strul. Men nu är det igång igen, tur det, hoppas nu att det inte blir fler knasigheter 🙂
Kom hem till älsklingen för en stund sedan efter en dag med jobb i butiken i Skärholmen, och nu blir det att börja kolla igenom mina bilder och sålla ut dom en efter en så att jag har mina topp 3 att ha med på bloggen. Det kommer ta tid det här, i alla fall hela helgen haha Men det är det värt då det kommer bli grymt! Imorgon väntas det ytterligare mer jobb fast den här gången i min butik i Mall of Scandinavia, sen blir det lite middag på friday’s med Nathalie, en bra lördag helt enkelt 🙂
20160715_215248-1600x900

20160715_215258-1600x900