Att Skriva En (Barn)Bok

God morgon fina läsare ^^
Har ni hört om det som hände igårkväll i Nice? Så jävla hemskt och tragiskt, en dag som skulle vara fylld av glädje och skratt men som blev ett massaker istället 🙁 Satt uppe till kl 2 inatt då jag fastnade i livesändningen från det inträffade och mitt hjärta gör så ont för alla de drabbade, varför ska det finnas såna kalla idioter i världen som bara vill förstöra oskyldiga människors liv. Mina tankar går till Nice <3! Fick därför inte så mycket sömn inatt, var att gå upp några timmar senare för att ta mig iväg till Skärholmen där det blir jobb till kl 19 idag, så kul ^^ Började läsa en bok som mamma hade lånat från biblioteket (jag måste verkligen se till att förnya mitt lånekort där ^^) som jag sedan fick låna av henne, dn bok om hur man går till väga för att skriva en barnbok. Nu vill jag visserligen inte skriva en barnbok men man får bra tips och knep som man även behöver använda när man skriver skönlitteratur. Jag vill ju skriva en bok och har en storyidé i huvudet men jag saknar många pusselbitar för att det ska finnas en röd tråd genom boken. Jag har liksom inga fasta karaktärer eller händelser klara så där ska denna boken hjälpa till 🙂 Började läsa den lite nu på vägen in till jobbet, det här kommer verkligen ge mug de verktyg jag behöver 🙂 20160715_102335-900x1600