En Trött Dag

God morgon allihopa ^^
Har ni sovit gott inatt och känner er pigga och glada om ni precis som jag har gått upp tidigt idag för att jobba? 🙂 Jag känner mig svintrött, jag känner verkligen hur tunga ögonlocken är och jag är inte alls pigg idag utan jag känner mig snarare som en zombie som vandrar fram haha Ville inte alls gå upp imorse, har så svårt att sova och jag sover knappt något längre känns det som. Vaknar upp på morgonen tröttare än dagen innan och jag känner hur jag bara måste få sova ut. Få sova utan att ett larm ska väcka mig. Blir dock att jobba 6 dagar i rad nu (med gårdagen inräknad) så sova får jag göra nästa vecka.
Det som är skönt med idag är att det blir ett kort pass då jag ska ha ett utvecklingssamtal med butikschefen och att jag ska fokusera på att plocka upp de nya kollektionerna i butiken som jag gjorde igår (idag ska jag se till att inte glömma min rast haha ^^), sen blir det att planera min träning och börja gå igenom alla photoshoot bilderna så vi kan börja bygga den nya bloggen så snart som möjligt 🙂 Man kan ju hoppas att jag piggnar till under morgonen så att det inte känns som jag ska somna där jag står haha ^^
Ha en toppendag idag <3 DSCN2710