Dåliga Batterier

Vilka positiva rubriker jag valde att ha idag haha Energigivande och inspirerande rubriker, not, men det passar ihop med att mina batterier på telefonen har blivit så dåliga att den nästan dör efter bara någon timmes användning. Helt sjukt, så har det inte varit förut och det gör att jag inte kan använda den så mycket som jag skulle vilja. Likaså att min kamera på mobilen har tappat sin skärpa så att bilderna blir så suddiga, tror det har att göra med att den är över 2 år gammal så kanske dags att köpa en ny 🙂 Det står mellan en Samsung Galaxy S7 eller en Oneplus 3 som min bror tipsat om som är ett relativt nytt märke på marknaden men som har samma prestanda och funktioner som t ex. en samsung eller apple. Alltså en bra mobil, så jag får se vad jag väljer 🙂
Dagen har i alla fall rullat på bra, blev lite övertid för mig idag då det var så mycket kunder i butiken samt att utvecklingssamtalet tog lite längre tid än tänkt, men bra har det gått trots min låga energinivå imorse haha 🙂 Fick bra respons på utvecklingssamtalet också, så kul att det jobb man gör pay off så att säga, att man utvecklas och får ta del av nya ansvar i butiken. Så kul att hon tror på mig, sen så var det såklart saker som jag behöver utvecklas och öva på att bli bättre på då det alltid finns plats för förbättring. Ris och ros 🙂 Så det ska vara!
Nu blir det att dricka lite varm choklad så jag får bukt på förkylningen som greppat tag om mig, börja kolla igenom bilderna och planera min träning så att den blir av på riktigt någon gång 🙂
20160713_205308-1600x900