I Väntan På Ett Efterlängtat Besked

God morgon alla fina ^^
Känns så skönt att kunna komma in på bloggen igen utan några problem, jag blev så frustrerad när jag inte kunde uppdatera för er, speciellt nu då jag känner att jag har så mycket att skriva om haha Det är så typiskt det där, nu när inspirationen flödar som bara den så kommer något och hindra mig från att sprida den, haha huvudsaken är i alla fall att det är löst men det var lite otåligt där ett tag 🙂
Idag blir en spännande dag för mig, är påväg in till jobbet nu för att hjälpa till att packa upp den nya snygga kollektionen som går i fina puderrosa nyanser (ska visa er lite sneekpeeks på den 😉 ), jag ska träna lite lätt efter jobbet och sen så får jag ett efterlängtad men oj så nervöst besked från antagningen om jag kommit in på någon utbildning till hösten. Är så nervös att jag knappt kunde sova, det är så viktigt för mig att komma in nu till hösten att jag bara måste ha ett ”du har kommit in”-besked. Jag kommer bli så besviken om det står att jag hamnar som reserv, men så ska jag inte tänka nu – är det menat att jag ska börja plugga i höst så kommer jag in, så enkelt är det. Det jag har sökt är främst inom projektledning och marknadsföring men även lite programmering då jag tycker om att vara kreativ och då det är där jobben finns, så får vi se vart jag hamnar 🙂 Men fram tills jag får beskedet någon gång nu i eftermiddag så kommer jag vara helspänd under hela dagen. Så nervös!!
Väntar många av er också på detta besked? Vad har ni sökt in till? 🙂
20160712_075359