HKMX

Nu känner jag mig glad och otroligt lättad – jag kom in på en utbildning (eller jag blev antagen till två) så det innebär att jag kommer börja plugga i höst!! 😀 Yeeey för det, båda utbildningarna är visserligen på distans men för mig i dagaläget så är en utbildning oavsett hur den tar form, viktigare än att ha fysiska lektioner. Jag tar de möjligheterna jag får 🙂 Så nu har jag att välja mellan webbprogrammering eller produktutveckling på distans, vad ska jag välja? haha 🙂
Jobbet gick även bra idag, jobbade på så fokuserat att jag glömde ta rast haha så kan det gå ibland och jag har nu avslutat ett väldigt lätt pass på gymmet. En ganska så långsamm powerwalk, gynstol för insida & utsida lår och lite mage efter det fick det bli. En bra start för träningen igen nu när jag varit sjuk. Bättre att börja lugnt och hålla sig frisk än att gasa på för mycket och känna febern igen 🙂 Men som jag säger, all träning är bättre än ingen träning 😀 Har även på mig Hunkemöllers träningsmärke HKMX på mig från topp till tå: sporttoppen och tightsen är alla från mitt jobb och de är så sköna ^^ vi har 3 olika nivåer på våra sportbhar och denna är en level 3, alltså den bästa som håller boobsen oå plats haha Ska berätta om de alla nivåerna i ett annat inlägg för nu måste jag fylla på magen med mat, har inte ätit sen kl 9 🙁
20160712_162020-1600x900
20160712_161921-1600x900