Blogmeeting (Repost)

Hej fina läsare ^^
Något knas blev det verkligen på bloggen dessa 2 dagar, jag vet inte om det berodde på att mitt webbhotell gjorde ett serverbyte under helgen eller om det bara blev någon störning från något håll men det viktigaste för mig är att bloggen är up and running som den ska så att både ni och jag kan få tillgång till bloggen som tidigare 🙂
Inlägget jag skrev igår kom därför inte upp, men jag hade ett trevligt blogmeeting med Petra igår efter jobbet där vi gick igenom alla bilderna vi tog under photoshooten för någon vecka sedan. Vi satte oss på Espresso House i Mall of Scandinavia och pratade bloggtankas, design, layout och hur vi båda ser bloggen. Vi tänker väldigt lika kring hur vi vill ha layouten. Väldigt cleant, klassiskt och enkelt, vi tänker less is more så att inläggen och bilderna får tala för sig själva utan något som tar deras fokus. Det kommer bli superbra det här, är så exited och längtar tills allt är klart 😀 Jag fick med mig alla bilderna hem för att välja ut mina 3 favoriter (ett omöjligt val då det blev så många bra haha 😀 ) och sedan så fortsätter vi med nästa steg efter det!
Men nu ska jag göra lite småjobb på datorn innan jag ska börja göra mig i ordning för att möta upp Nathalie för en drink på Strandbryggan, en supermåndag, nu kör vi 😀
IMG_2646 (Copy)
IMG_2655 (Copy)

IMG_2649 (Copy)

IMG_2639 (Copy)
Behind the scen bilder från photoshooten, så bra det här kommer bli 🙂