Dags För Jobb

God morgon ^^
Blev lite sömn inatt igen pga bastuvärme i rummet och då jag inte riktigt kunde slappna av, tror jag somnade runt kl 3 men jag mår i alla fall bättre med min förkylning. Jag är fortfarande sjuk men mår bättre, så det är skönt! Blir att bara ta det lugnt i helgen så jag kan fokusera på att bli helt frisk, så förutom dagens och helgens jobb så blir det bara att vila, vila och vila. Det blir lite biomys efter jobbet med älsklingen idag där vi ska se nya Independence Day, så det kommer bli trevligt. God mat, lite bio och älsklingen kommer nog ge mig tillbaka lite energi i alla fall 🙂
Hur mår ni då fina läsare? Har ni också drabbats av en summercold som mig eller har ni klarat er än så länge? Det är så tråkigt, man blir så off när man är sjuk haha hela mitt huvud är verkligen täppt så jag hoppas jag orkar med dagens jobb. Men det kommer jag göra, det gäller bara att kämpa, dricka mycket vatten och mycket varmt, då kommer dagen gå galant ^^
Ha en fin dag allihopa, solsken och värme, njut <3 20160708_091435-1600x900