På Bättringsvägen

Hej ^^
Mitt jobbpass igår blev inte direkt som tänkt, jag orkade jobba i 1,5 timme innan vi kände att jag var för sjuk för att stanna kvar, så jag blev hemskickad. Lite frustrerande att inte klara av att jobba de timmarna jag blev schemalagd då jag avskyr att svika folk och inte klara av saker som jag tagit mig ann. Men det var nog lika bra att åka hem lite tidigare (var bara schemlagd 5 timmar igår så missade bara de resterande 3,5 tim på passet) för jag slocknade direkt när jag hade bäddat ner mig i soffan med lite varm soppa. Jag var verkligen slutkörd 🙁
Men idag mår jag lite bättre, värken och den eviga värme & köld kombinationen i kroppen har försvunnit så just nu så känner jag mig mest bara täppt, hostar, har ont i halsen och är matt i kroppen. Skönt att jag är på bättringsvägen i alla fall och inte blir sämre 🙂 Great! Ska försöka se om inspirationen har hittat tillbaka lite också, så jag kan fortsätta förbereda massa saker till bloggen så att den inte dör ut som tidigare i veckan och så att att den kan fortsätta växa 🙂 Men nu ska jag koka lite mer te så att jag värmer upp mig!

När man känner sig sjuk och ofräsch så kan jag inte låta bli att drömma mig bort till klablått vatten och drömlika miljöer. Take me away please <3 Bild lånad från --> malin_ohlsson
superthumb