Sjukling

Hej alla fina!
Jag mår så dåligt just nu, jag har tråkigt nog blivit sjuk så det är därför det har varit lite tyst på bloggen då min energi och inspiration har varit så låg. Jag har feberkänslor i kroppen, jag fryser även fast jag samtidigt känner mig varm, kroppen gör liksom ont, har noll energi, hela huvudet är täppt och halsen gör så ont. Stackars mig 🙁
Usch, hatar att vara sjuk. Det känns som att allt bara stannar upp för en då, man får inget gjort och sin inspiration till saker bara försvinner för några dagar. Tror kroppen säger ifrån lite efter så många jobbdagar och inte så mycket vila därimellan, ibland blir det lite mycket. Därför måste man hitta en bra balans och inte underskatta dagar där man unnar sig själv att göra ingenting för att ladda batterierna och få slappna av. Imorgon får jag slappna av under en hel dag, längtar, men idag blir det att kämpa sig igenom en jobbdag till!
Hur mår ni då fina läsare? Känner ni er mer på topp än vad jag gör eller känner ni er lika krassliga? <3 Be-A-Pineapple-PinkOrchidMakeup-Vivi-Brizuela