Svullet Tandkött

Aj aj aj, min vänstra visdomstand har börjat fucka ur igen vilket innebär att tandköttet kring tanden och området mellan övre och undre tandköttet är svullet. Hur det känns? Jo det gör ont, jag kan inte öppna munnen så mycket, det gör ont när jag sväljer och jag har faktiskt svårt att äta då jag inte kan röra munnen så som jag vill. Whyyyy!!! Hatar när jag får såhär, det blir så när jag slarvar lite med tandborstningen just där vid visdomständerna då lite av mitt tandkött fortfarande täcker tanden, så att det blir som en liten ficka för matrester och bakterier att frodas i. Usch, har gnällt hela lördagen om det här och kommer säkert göra det idag med 🙁
Så idag blir det bara att ta det lugnt, njuta av en ledig söndag och försöka ta hand om tandköttet så mycket jag kan (tandborstning och bakteriedödande munskölj för hela slanten), jag ska även planera veckan och förbereda lite inlägget för er som kan läggas upp när det blir mycket på jobbet 🙂 Vad ska ni hitta på idag? 🙂
20160703_122501