Hej 1 Juli

God morgon, god morgon ^^
Idag blev det lite sovmorgon för min del, känner mig helt slutkörd i kroppen efter dessa två dagar med morgonträning och långa dagar på jobbet så idag kände jag för att unna mig lite sovmorgon då jag börjar lite senare på jobbet idag 🙂 Jag kände även att det skulle vara onödigt och framförallt jobbigt att släpa med mig den stora väskan när jag ska på den stora aw-festen med Out of Office på Skansen idag, så lika bra att ta lite vilodag idag 🙂 Jag ska dit med Ava och Nathalie och det kommer bli så sablans roligt det här, en stor aw-fest på Skansen liksom en härlig sommardag, hur ofta har man det? Haha 😀
Innan det blir att festa till det lite denna fredag så blir det ett kort jobbpass fram tills kl 16 idag, efter det blir det då att snabbt svida om, fixa till sminket och rusa iväg så man är där så tidigt som möjligt (de öppnar vid kl 16) 🙂
Provade en ny bas idag också då min foundation precis tog slut, så istället för att lägga ca 400 kr på en ny så blev det en budgetvariant från Lumene istället, en CC-kräm som jag känner mig nöjd med. Lätt, lagom täckande så den jämnar ut hudtonen, bra solskyddsfaktor och man ser fräsch ut. Toppen 😀
Hur ser er fredag ut idag? Någon mer som ska till Skansen? <3 DSCN2615-1600x1200

DSCN2617-1600x1200

DSCN2626-1600x1200
Blev typ 2 olika ljus på bilderna ser jag nu haha men man ser ändå skillnaden på before and after ^^