När Man Väl Tagit Sig Upp

God morgon ^^
Fick börja min dag idag med att träna igen, så otroligt underbart att bara få kötta järnet nu på morgonen och bara trötta ut sig själv innan morgonens första timmar ens har flugit förbi för dagen haha De bästa träningstimmarna under hela dagen 😀 Det svåraste med att träna på morgonen är helt klart att ta sig upp och vakna till liv, lämna den varna och mysiga sängen för att ta sig iväg för att träns ett pass. Men bara man lyckas ta sig upp ur sängen så flyter det på rätt så bra (jag har ju turen att älsklingen ska upp vid den tiden så kommer upp då med), energin kommer lite senare, ni vet ju själva hur det är när man går upp till jobbet, man är trött men man piggnar till sen 🙂
Körde en relativt lam powerwalk i ett ovanligt lågt tempo men där hade jag faktiskt ingen energi för att gå snabbt haha kände flera gånger för att bara ramla ihop så jag kunde få ligga ner haha men jag fokuserade istället på att få till ett bra styrkepass för triceps, bröst och lite mage där efteråt, och gynstolen för insida & utsida lår såklart ^^ Det gick förvånansvärt bra trots den dåliga starten, jag körde på tunga vikter, många övningar och kände hur muskler blev möra och utmattade, en fantastisk känsla 😀
Är dock jättetrött nu men får fylla på energiförrådet med lite mat så att jag orkar med jobbdagen idag, vill ju inte råka somna där i butiken haha kram <3 20160630_081520-1600x900

20160630_081442-1600x900

20160630_083237-1600x900