Grymt Ryggpass

God morgon, god morgon ^^
Phuu, idag har jag börjat min dag med ett riktigt bra gympass, nej ett grymt gympass blev det där biceps och ryggen fick sig en rejäl omgång haha 😀 Länge sen sist nu, har saknat att träna hårt så att få en sådan bra start på dagen och förhoppningsvis min träning igen är ju bara toppen, det behövde jag!
Började allt med att gå min powerwalk jag alltid går i 1 timme i ett högt tempo, funderade en stund på vilken muskelgrupp jag ville köra och bestämde mig sedan för att stärka ryggen och mina biceps (samt mage och min obligatoriska gynstol för insida & utsida lår såklart i slutet av passet). Kände mig stark i kroppen idag, jag körde övning efter övning och kände verkligen hur musklerna tog i och orkade det jag slängde på. Det gjorde mig så glad 😀 Man är ju starkare än vad man tror och orkar även mer än vad man känner i kroppen för stunden, därför ska man inte vara rädd för att bara kötta på när man är på gymmet. Testa först och är det för tungt/jobbigt så lyssna på keoppen och sänk motståndet. Inom träning så måsta man våga tänja på sina fränser över vad man kan och orkar, annars kommer man inte framåt 🙂
En lång och skön dusch efter det och jag är mu redo för jobb följt av en aw med Nathalie, en grym dag 😀 Hur ser er dag ut idag? 🙂
20160629_062057-1600x900

20160629_081851-1600x900

20160629_072848-1600x900