Förberedelser

Hej ^^
Ny dag idag, nya möjligheter så därför tycker jag att vi tar nya tag, öppnar våra sinnen och ser till att ta för oss idag. Allt ligger trots allt i dina händer, det är du som styr hur din dag kommer bli, vilken atmosfär du kommer omge dig av och beroende på hur öppen du är för att ta in alla intryck under dagen så kommer det även ändra humöret. Dagen kan börja lite sisådär men kan avslutas på topp om du väljer att vara mottaglig för det.
Tanken för idag var ju att träna nu på morgonen innan jobbet då jag har tröttnat rejält på hur jag ser ut och att jag har tappat allting jag hade för 6 månader sedan (det gör mig så ledsen och besviken på mig själv), men jag var för trött imorse efter ytterligare en natt av dålig sömn så det blev inget med det, så tråkigt 🙁 Men jag har sagt till älsklingen att han ska dra mig upp ur sängen imorse när han vaknar så att jag får komma iväg haha ^^ btw så är jag ledsen över att det bara kommer upp ett inlägg om dagen, där på förmiddagen, men när jag jobbar (speciellt till stängning) så hinner jag inte få upp ett nytt inlägg så där måste jag verkligen bättra mig. Förberedelse kallas det, och att tidsinställa så när jag har tid så ska jag förbereda lite inlägg som jag bara kan publicera på en gång när tiden är lite tajt, hur låter det? 🙂
20160628_102941-1600x900

20160628_103123-1600x900