Put On A Smile

God morgon
Idag började dagen inte som jag hade velat eller hoppats på, älsklingen och jag försov oss så att det inte blev någon morgonträning för min del, jag fick knappt någon sömn under natten, jag känner mig utmattad, så oinspirerad och är verkligen inte på hugget idag. Känns inte kul. Usch.
Vet inte varför men jag sover knappt något längre, jag somnar jättesent, vaknar till under nätterna och vaknar tidigt pga solen, det får mig att bli så otaggad på något sätt. Vet inte om det beror på att det blir så varmt i rummet och solens tidiga uppgång eller om det är något annat som gnager inombords som inte kan få mig att slappna av. Jag vet faktiskt inte.
Jag får tänka positiva tankar, ta vara på de små glädjestunderna och le ett leende som kan lura mig själv att jag är mer på topp idag än vad jag egentligen är, så att jag kan ta mig igenom dagen som består av jobb fram tills stängning idag, det här klarar jag <3 20160627_102706-1600x900