Glad Midsommar <3

Hej pĂ„ er och glad midsommar 😀
Hur mĂ„r ni idag? 🙂 Vad för kul ska ni göra för att fira denna dag? Nlir det firande traditionellt vis med midsommarstĂ„ng, dans, lekar och god modsommarmat eller blir det att umgĂ„s med vĂ€nner & familj? Eller inget firande alls? 🙂 Jag vet att jag sĂ€ger det sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger men det Ă€r Ă€ndĂ„ vĂ€rt att upprepas: gör det som gör dig glad, det du tycker Ă€r kul och som du vill göra. För du ska inte göra andra glada genom att göra det dom vill eller att du kĂ€nner att mĂ„ste göra vĂ€rsta grejen idag bara för att det Ă€r den midsommarbilden samhĂ€llet har byggt upp, utan gör det som gör dig glad. Du ska fokusera pĂ„ din glĂ€dje i första hand; sĂ„ hur ska du fira denna midsommar? 🙂
Jag kommer inte fira den alls faktiskt, midsommar har aldrig varit min grej sÄ den har liksom inte varit viktig för mig. SÄ idag sÄ ska jag faktiskt jobba en liten stund (undrar hur mÄnga kunder vi kommer ha haha ^^), sen nÀr jag slutat sÄ ska jag ha en trevlig dag/kvÀll med Àlsklingen. Underbart <3 20160624_112800-1600x900

/ Emilia

You may also like