Glad Midsommar <3

Hej på er och glad midsommar 😀
Hur mår ni idag? 🙂 Vad för kul ska ni göra för att fira denna dag? Nlir det firande traditionellt vis med midsommarstång, dans, lekar och god modsommarmat eller blir det att umgås med vänner & familj? Eller inget firande alls? 🙂 Jag vet att jag säger det så många gånger men det är ändå värt att upprepas: gör det som gör dig glad, det du tycker är kul och som du vill göra. För du ska inte göra andra glada genom att göra det dom vill eller att du känner att måste göra värsta grejen idag bara för att det är den midsommarbilden samhället har byggt upp, utan gör det som gör dig glad. Du ska fokusera på din glädje i första hand; så hur ska du fira denna midsommar? 🙂
Jag kommer inte fira den alls faktiskt, midsommar har aldrig varit min grej så den har liksom inte varit viktig för mig. Så idag så ska jag faktiskt jobba en liten stund (undrar hur många kunder vi kommer ha haha ^^), sen när jag slutat så ska jag ha en trevlig dag/kväll med älsklingen. Underbart <3 20160624_112800-1600x900