Många Bra Bilder

Är så nöjd över hur gårdagens photoshoot gick, vi fick så himla många bra bilder att det kommer bli svårt att välja vilken som får ha äran att bli min nya header. Men bättre att ha för många att välja mellan än för få 🙂 Vi tog bilder med massa olika bakgrunder som med vatten, natur och staden som blurrig bakgrund och det är toppen att ha så många olika looks att välja mellan 🙂 Tack Petra och Darren för hjälpen 😀
Jag ska visa er ett litet smakprov från igår så snart jag får några av bilderna (kan kanske ta ett tag då vi säkert tog närmare 1000 bilder) så ni får hålla er ett litet tag till (även jag haha) men idag så blir det jobb för min del fram tills stängning så ska ladda energin för det 🙂
Ha en underbar dag idag fina läsare, kram kram
20160621_132319-1600x900

2 Comments

  1. We did indeed take over 1000 photos, nearly 1.5k! and it’s over 20GB of images to be exact! Crazy! haha

    • Oh ny god haha that’s alot of photos :d I guess it’s gonna take a while to decide wich one we want 😀