Getting Stronger

Ibland så hinner man inte med så mycket på gymmet annat än sin vanliga powerwalk, men en powerwalk i ett snabbt tempo blev det i alla fall så det är inte tokigt 🙂 Tränade på SATS här hemma i Sollentuna idag och jag gillar deras öppna och stora yta, men väldigt mycket att man har utsikt över centrumet när man går på rullbandet. Det blir liksom mer liv, mer rörelse och tusen gånger roligare än att bara gå rakt in mot en vägg haha man har mer att titta på och underhålla sig med så att säga 🙂
Hade velat hunnit med lite gynstol för insida & utsida lår samt lite mage men tiden sprang iväg idag så jag fick snabbt hoppa in i duschen och fixa till mig till en enkel, stilren men ack så snygg look för photoshooten idag som jag ska ha med Petra för att ta snygga bilder till bloggen. Det blev en enkel sminkning, en klassisk blåribbad klänning med dekorativa knappar och rakt hår – så snyggt. Nu är jag redo för vår photoshoot så är påväg in till stan nu Det här kommer bli kul 😀
20160620_165018-1600x900

20160620_154323-1600x900