Skärmen Sprack

Hej hej 🙂
Igår så hände något helt nytt för mig, något som aldrig har hänt förut och som man har varit lite stolt över att man har sluppit och det är att jag tappade min telefon i köksgolvet så att skärmen sprack…. Alltså whyyy? haha Det har aldrig hänt under alla mina år som telefonägare och nu är det så irriterade att se sprickan i hörnet varje gång man använder telefonen då det är så störande att ha något där som man inte kan ta bort haha Kanske var ett tecken att jag ska uppdatera min telefon nu när jag ändå ska byta operatör 🙂
Planen för idag är i alla fall att träna lite innan jag ska iväg på mitt bokade möta med Petra för att fota för bloggen, men det är såklart om vädret väljer att klarna upp och inte bjuda på oväntade regnskurar, kanske inte det snyggaste att ha nya bilder till bloggen där man är dyngsur haha 😀
axjAd8D_460s_v1