Mini Mani Moo

Good morning my darlins
Idag känner jag mig så sablans uttråkad att jag håller på att spricka haha Har ingen att umgås med idag så jag får helt enkelt underhålla mig själv med att träna och göra lite småjobb på datorn, så boring faktiskt haha Men men what to do. Ska ändå in till stan imorgon för att ha min photoshoot med Petra för att skapa en ny snygg header samt diskutera hur vi ska förändra bloggen till något riktigt grymt så att det bara osar av spänning, nyfikenhet och professionalism när ni klickar er in här. Det kommer bli så kul, tror jag även har en liten aning om vad jag ska ha på mig 🙂
Tänkte bara visa lite av det jag fick med mig hem efter min dag på stan med mamma i måndags, det blev lite avsminkningsservetter, en dagkräm från ACO då min precis tog slut och jag gillar ACOs produkter, samt en superduper smidig produkt som jag har letat efter så mycket sen jag har sett den användas på instagram i nagel-inspo klipp. Mini Mani Moo heter företaget som gör produkten (haha så kul namn) och det är en hinna som man målar runt nageln för att inte riskera att man får nagellack utanför nageln, som jag alltid får och är det så att man råkar måla utanför så drar man sedan bort hinnan och färgen följer då med. Så himla smart och jag lämgtar tills jag ska göra om naglarna igen så att jag kan få prova den 😀
Juste, klänningen jag köpte från H&M visade sig vara trasig, sömmen hade gått upp ca 10 cm vid höften så måste returnera den, så typiskt alltså 🙁
DSCN2607

DSCN2608

DSCN2609