Nu Måste Jag Komma Igång

Hej hej ^^
Nu känner jag faktiskt att jag har tröttnat på mig själv lite, att jag har tappat träningen helt och hållet och gång på gång säger att nu ska jag ta tag i det igen. Något jag aldrig gör då jag inte har den där pushen just nu som kan hjälpa mig komma igång. Tidigare så hade jag ju alltid att jag följde med Alex in på morgonen när han skulle till jobbet så att jag tränade innan jag skulle jobba, en perfekt push och motivation till att få det gjort, men då jag för det mesta jobbar helger eller jobbar 1-2 gånger på vardagarna just nu så kan jag inte följa med honom in. Eller kan kan jag ju göra, det finns ju inget som hindrar mig från att inte följa med in, men att gå upp 4:30 en ledig dag för att träna 2-3 timmar tar ändå emot lite. Men det är kanske just det jag behöver för att komma igång ordentligt med träningen, den där pushen för att bara börja så jag kommer in i rutinen igen, för det var ju ändå något med morgonträningen som fick mig att träna hårdade än de andra tidierna på dygnet. Får se hur jag gör, för jag måste nog göra något drastiskt för att komma igång igen. Bita i det sura äpplet och bara börja även fast det känns jobbigt. Jag vet ju att jag älskar att träna och att jag kommer komma tillbaka till rutinen igen så varför inte bara börja?
Men då gör vi ett nytt försök igen då, jag måste verkligen komma igång så är på gymmet just nu och ska köra ett grymt pass. En powerwalk, lite jogg och sen får vi se vilken muskelgrupp jag vill träna idag, men det skulle inte förvåna mig om det blir legday haha
20160614_131304-1

20160614_131722-1

20160614_132126-1

20160614_132148-1