Festivaloutfit

Hellu my darlings
Här sitter jag och klurar lite på vad jag ska ha på mig imorgon för då är det nämligen dags för Summerburst, woop woop!! Som jag har längtat men tråkigt nog så kommer värdet inte vara det bästa, såg att det skulle bli max 15 grader (brrrr), molnigt och kanske en och annan regnskur under dessa två dagar. Buu för det vädret, kunde vi inte ha fått en favorit i repsir från förra året när de två dagarna bjöd på strålande sol och en fantastisk värme 🙂 Nej men så kul ska vi inte ha det, så då får man tänka snygga festivalkläder för en relativt ljummet/kallt väder, ett par byxor och någon snygg topp – vilka kläder det nu skulle vara haha 🙂 Jag fick upp en bild i mitt huuvdet på en möjligt snygg outfit som bestod av ett par snygga ljusbeiga jeans med en fin blus/topp till, men med min vanliga otur att hitta jeans som är som jag vill ha dom så har jag scannat varenda butik utan att ha hittat några som sitter bra, eller som är beiga för den delen 🙁 Whyy, det är alltid så med mig haha ^^
Men min tanke på hur min festivaloutfit skulle se under årets upplaga av Summerburst är något i den här stilen, simpelt, avslappnat, värmande men ändå snyggt och såklart skjortan nedstoppad lite slarvigt i byxan. Perfect! Så som en festivallook ska vara 🙂
festival