Love It!

God morgon på er!
Alltså jag måste bara få säga en gång till hur mycket jag älskar mina fransar, jag tycker det är jättesnyggt 😀 Nu så målade jag även mina undre fransar med mascara för att få den där inramade looken jag alltid vill ha när jag sminkar mig (gillar inte att bara ha mascara på de övre fransarna) och då fick jag verkligen se effekten av hur dessa fransar blir så naturliga med hjälp av hela ögat 🙂 Hur kan jag inte ha börjat med fransförlängning tidigare haha var så skönt att slippa kladda så mycket med mascaran ^^ Love it!
Idag så blir det jobb igen för min del, ute i Skärholmen den här gången (så kul att få hoppa in i andra butiker ibland 🙂 ) och det blir jobb fram till stänging 🙂 Nu laddar vi på med mycket energi för idag, låt inte det gråa regnvädret sänka humöret utan se det som ett tillfälle att ta tag i något som du har skjutit på. En spark i baken kan komma från ett oväntat håll <3 DSCN2550

DSCN2549

DSCN2546