Sveriges Nationaldag!

Hej hej mina fina läsare ^^
Är det inte härligt med lite långhelg där vädret även fortsätter värma på, har ni gjort något trevligt i helge 🙂 Jag har jobbat hela helgen och ska även jobba till stängning idag men igår så kom älsklingen förbi för att överraska mig på jobbet och bjöd på god lunch på IchaIcha där jag körde på kombon nudlar, kyckling och terayakisås (yummi in my tummy) och på kvällen efter jag slutat så såg vi Warcraft filmen i VIP-salongen bara för att få äta samtidigt haha Åt en saftigt god burgare och det var lite ovant att äta mat samtidigt som man såg på film men sätena var supersköna, grymt bra benutrymme och att man kunde luta stolen bakåt var så skönt 🙂 Filmen var också rätt så bra så det blev en härlig söndagskväll, perfekt avslut på veckan 🙂
Men vad säger man idag då, grattis på nationaldagen Sverige eller glad nationaldag? Haha Hur ska ni fira Sverige idag? Med tårta och gott sällskap eller blir det något härligt parkhäng för att ta vara på det fina vädret? 🙂
20160606_114223-1