Oh Sunny Day

Hej hej ^^
Vilket fantastiskt kanonväder vi har idag, helt underbart att känna solen smeka vår bara hud och känna hur man inombords blir sådär sprudlande glad som bara sommaren kan få en att känna 🙂 sommarfeelings och vetskapen om att det finns så mycket kul man kan göra 🙂 Måstd verkligen se till att planera lite, i alla fall de närmsta veckorna så man har lite att se framemot och något roligt att göra så att det inte bara blir jobb och träning man fyller sina dagar med haha 🙂 Men om en vecka så är det i alla fall dags för storslagna Summerburst och jag ser sååå mycket framemot det, längtar ihjäl mig haha 😀
Nej men idag blir det jobb för min del, känner nog på mig att det är många därute som behöver en ny bikini för det fina vädret, så kom och besök mig på Hunkemöller i MoS så ska jag hjälpa er hitta en bikini som är riktigt snygg och som sitter perfekt!
20160604_124428-1