I Love Blue

Det är nog ingen nyhet att jag älskar blått, jag dras alltid till de blåa kläderna och det är inte så konstigt med tanke på att kanske 50% av min garderob har någon nyans av blått. Fifty shades of blue haha 😀 Inte så märkligt att den här snygga ljusblåa skönheten till blus fick följa med mig hem från Zara i söndags när jag och mamma hade en mysig morsdag-dag tillsammans med brunch och lite shopping, jag kunde ju inte låta bli 🙂 Älskar detaljen med dragkedjan framtill, det ger lite liv och en snygg finish till blusen, det där lilla extra som jag alltid letar efter i kläder. Jag gillar enkla och klassiska stilar/designer, men jag vill alltid att det ska vara någon extra touch för att ge det där lilla extra till plagget så att det inte blir tråkigt. Tror att denna blus kommer bli en stor favorit i min garderob <3 DSCN2541

DSCN2540

DSCN2539