Spinning

God morgon!
Ni anar inte vad för underbart jag har spenderat min torsdagsmorgon med? 😀 Jag har kört ett av mina efterlängtade långpass på ca 3 timmar, från klockan 6:30 till 9:30 har jag slitit och kämpat och vet ni vad? Det känns så jädrans bra alltså 😀 Har saknat det så himla mycket och just idag så känns det som att jag vill tillbaka till den här morgonrutinen mer och mer. Började morgonen med ett 45 minuter långt spinningpass som verkligen var tungt att ta sig igenom men jag kämpade på pch efteråt kändes det så jädrans bra, jag kände mig liksom stark och stolt som orkade. Men en sak jag fortfarande inte fattar är varför man inte gör mer bekväma cykelsäten, det gör ju så ont i rumpan haha Gick en lugn powerwalk efter det följt av ett tungt benpass, nice! Är på SATS vid odenplan nu, mitt ”gamla” gym jag alltid gick till tidigare innan jag fick mitt uppehåll och nu börjat tränar i MoS då det är närmare jobbet men jag älskar denna anläggningen så mycket mer så funderar på att börja köra här igen. Strunt samma om jag jobbar i MoS, här trivs jag bäst och har ett helt annat träningsflow och det vill jag hålla kvar vid 🙂
Känner mig stolt såhär nu efteråt, att jag kämpade mig igenom ett så långt träningspass trots att jag är så otränad. Känner på mig att idag är startskottet för min träning igen, behövde nog bara besöka just denna SATS anläggning för att komma tillbaka igen. Ibland är det så simpelt 🙂
Men snart blir det jobb för min del, ha en fantastisk torsdag <3 20160602_061556-1

20160602_061716-1

20160602_084352-1

20160602_090225-1