Spinning

God morgon!
Ni anar inte vad för underbart jag har spenderat min torsdagsmorgon med? 😀 Jag har kört ett av mina efterlĂ€ngtade lĂ„ngpass pĂ„ ca 3 timmar, frĂ„n klockan 6:30 till 9:30 har jag slitit och kĂ€mpat och vet ni vad? Det kĂ€nns sĂ„ jĂ€drans bra alltsĂ„ 😀 Har saknat det sĂ„ himla mycket och just idag sĂ„ kĂ€nns det som att jag vill tillbaka till den hĂ€r morgonrutinen mer och mer. Började morgonen med ett 45 minuter lĂ„ngt spinningpass som verkligen var tungt att ta sig igenom men jag kĂ€mpade pĂ„ pch efterĂ„t kĂ€ndes det sĂ„ jĂ€drans bra, jag kĂ€nde mig liksom stark och stolt som orkade. Men en sak jag fortfarande inte fattar Ă€r varför man inte gör mer bekvĂ€ma cykelsĂ€ten, det gör ju sĂ„ ont i rumpan haha Gick en lugn powerwalk efter det följt av ett tungt benpass, nice! Är pĂ„ SATS vid odenplan nu, mitt ”gamla” gym jag alltid gick till tidigare innan jag fick mitt uppehĂ„ll och nu börjat trĂ€nar i MoS dĂ„ det Ă€r nĂ€rmare jobbet men jag Ă€lskar denna anlĂ€ggningen sĂ„ mycket mer sĂ„ funderar pĂ„ att börja köra hĂ€r igen. Strunt samma om jag jobbar i MoS, hĂ€r trivs jag bĂ€st och har ett helt annat trĂ€ningsflow och det vill jag hĂ„lla kvar vid 🙂
KĂ€nner mig stolt sĂ„hĂ€r nu efterĂ„t, att jag kĂ€mpade mig igenom ett sĂ„ lĂ„ngt trĂ€ningspass trots att jag Ă€r sĂ„ otrĂ€nad. KĂ€nner pĂ„ mig att idag Ă€r startskottet för min trĂ€ning igen, behövde nog bara besöka just denna SATS anlĂ€ggning för att komma tillbaka igen. Ibland Ă€r det sĂ„ simpelt 🙂
Men snart blir det jobb för min del, ha en fantastisk torsdag <3 20160602_061556-1

20160602_061716-1

20160602_084352-1

20160602_090225-1

/ Emilia

You may also like