1 Juni!

Hej hej ^^
Hur mår ni idag fina läsare? 🙂 Har ni vaknat med ett leende på läpparna och med en ”jag kan ta mig ann allting i världen” attityd som kommer ta er framåt idag? Jag hoppas ni har det, allting sitter ändå i sin attityd, hur man väljer att se saker och ting och hur man väljer att ta itu med sina drömmar. Vilka steg och val man väljer att göra. Att gå in med en ”jag ska lyckas” attityd så får man en helt annan mentalitet till målet, man blir mer engagerad, målmedveten och taggad, man kämpar hårdare eller mer fokuset. Så tänk efter vart ni har er attityd, om den är lite åt fel håll så är det bara att rikta om den rätt med att tänka ”jag kan” på en gång 🙂
1 juni idag ju, hur underbart är inte det på en skala mellan 1-10? Helt sjukt fantastiskt och nu märker man av sommaren i luften och hur atmosfären helt har förändrats till något gladare, underbart! Har ni några planer färdiga för sommaren? Någon festival ni ska på, någon resa, konsert? Tell me 😀 För min del så har jag bara Summerburst och Out Of Office på Skansen den 1 juli inplanerat, inte mycket men nu känner jag att det är dags att börja planera lite så man tar vara på sommaren till max!!
20160601_081712