New Bag

God morgon fina läsare ^^
Är allt bra med er denna söndag? Ska ni njuta av en härlig långfrukost, en dag av ingenting eller blir det ut på något litet äventyr för att känna spontaniteten sprida aig i kroppen? 🙂 Jag tycker att spontant är bäst, att du bara kör på det du känner för att göra stunden och slipper onödiga förväntningar och planering som i mitt fall alltid brukar bli helt annorlunda från hur jag hade tänkt. Bara ta dig ut på en gång och fånga dagen, carpe diem är väl det man brukar säga haha underbart 🙂
Idag är det ju även mors dag, så att ta sig ut på lite äventyr med mamma kan ju vara väldigt trevligt, för min del så blir det bara några enstaka timmars jobb i butiken innan jag ska ta med mamma på en härlig och god brunch på BankoMat. Det kommer bli så trevligt och förhoppningsvis väldigt mumsigt ^^ Har med mig en ny väska dagen till ära, fick den i julklapp men har inte använt den än haha så nu var det verkligen dags att den fick komma ut lite 🙂 Den är från märket NYPD som vi hittade på en outlet, tyckte den var fin så fick den som suprise under julgranen 🙂
Grattis på mors dag mamma, du är så stark och du finns alltid där när man behöver dig <3 20160529_093554-1