Brunch At Bankomat

Vad mätta och belåtna jag och mamma blev efter vår brunch idag på restaurang Bankomat, men det var inte så konstigt med tanke på alla godheter som serverades haha 🙂 Klassiska bacon & ägg, gravad lax, potatissallad, pannkakor och äppelkaka var några av smarigheterna som de serverade och jag ät nog mer än jag borde. Vad är det med brunch/buffe som alltid får en att äta mer än vad man egentligen vill eller snarare behöver? Man lägger ju alltid på mer på tallriken då man vill smaka så mycket men inte nog med det så tar man dessutom minst 2 tallrikar + en tallrik med dessert. Woops haha Men man får ju unna sig ibland, det är ju inte varje dag man äter brunch och på söndagar så ska man njuta (eller det ska man ju göra varje dag haha), men njuta lite extra så man laddar för en ny vecka 🙂 Efteråt så tog vi en runda på stan där en snygg babyblå blus (såklart haha) fick följa med mig hem från zara, ska visa er sen 🙂
Men nu så ska jag göra en storerensning av mitt rum då vi ska flytta runt lite här hemma bland rummen då min ena bror flyttar hem igen efter sina studier samt att man andra bror kommer hem över sommaren så sovplatserna måste planeras lite. Jag ska ta ett mindre rum så då är det perfekt att rensa mycket också 🙂
DSCN2518

DSCN2521

DSCN2492

DSCN2493

DSCN2494

DSCN2495

DSCN2496

DSCN2498

DSCN2507

DSCN2508

DSCN2509

DSCN2506