Skapar En Personlig Almanacka

Hellu!
Här sitter jag och försöker vara lite kreativ med att skapa min egna almanacka med RÄTT startmånad och häftig design. Jag behöver verkligen en kalender asap då jag vill ha koll på alla mina jobbtider, när jag ska träna, träffa vänner, åka bort osv, så att få skapa en egen från grunden kan ju vara väldigt roligt 🙂 Några peppande citat, mycket ledigt utrymme för att skriva ner idéer och rita skisser, och härliga färger är något jag är ute efter. Den perfekta almanackan för mig 🙂
Lyckades nog få ihop något fint, ett peppande citat på framsidan som får mig att inspireras och motiveras varje gång jag ska kolla hur min veckan ser ut, och praktiska tillbehör på insidan, awesome 🙂 Men nu blir det lite annat småfix att ta hand om, har dels fastnat på H&Ms hemsida för att spana in lite nytt men snart blir det dags för att gå ner och träna och jag ska även dra vinnaren i min tävling med gravyrbutiken spännande eller hur? 🙂
almanacka