Ingen Kalender

Har haft en urmysig dag tillsammans med Nathalie, var ett tag sedan vi sågs och det har minst sagt hänt en del saker i varandras liv som man har längtat efter att få berätta. I mitt fall så var min roll som ambassadör för Hunkemöller min stora nyhet, känns så speciellt och otroligt coolt att få säga det. Jag är ambassadör 🙂
Vi möttes upp vid Skärholmen då hon skulle lämna sitt cv och presentera sig för butikschefen vid Hunkemöller (japp jag rekryterar henne till min arbetsplats haha), hoppas hon får det, skulle vara så kul att få kalla henne kollega ^^ Efter att ha suktat efter våra fina underkläder (alltså jag vill verkligen ha allt ^^) så tog vi oss en liten glasspaus på ett cafe i centrumet. En mjukglass med jordgubbssås blev det för min del, mums! Där satt vi och pratade ett tag om det som hänt i våra liv, både bra och lite tråkigare saker. Så skönt att prata ut lite och även få sitta och lyssna. Ibland så behöver man bara lyssna för att vara ett bra stöd!
Visst var det kallt ute idag? usch, frös ju ihjäl och kände hur en halsduk hade varit bra idag, så när vi hade åkt in till city så satte vi oss på Espresso House och drack en varm choklad för att värma oss och prata lite till innan hon var tvungen att springa iväg på ett bankmöte. En väldigt trevlig dag 🙂
Hade lite dötid i stan innan jag mötte upp älsklingen så jag tänkte vara smart och lämna tillbaka min kalender som börjar räkna ner från juni (why!!) och köpa en ny som börjar räkna från nu eller helst januari. Men vet ni vad? Finns inte en enda almanacka som har januari som sin startdag, bara från juni!! Varför är det så? Om det står att kalendern gäller från 2016-2017 så borde det väl gälla från januari och inte ett halvår framåt? Det gör mig lite irriterad för jag behöver verkligen en kalender från nu. Antar att jag får skapa en själv i paint eller något haha På ett eller annat sätt så kommer det lösa sig ^^
20160525_143745-1

20160525_163556-1

20160525_164706-1

2 Comments

 1. Juni är ju nästa vecka… Kalendrar säljs i god tid för hur ofta vill någon köpa en kalender med start januari nu – det ger ju bara 5.5 tomma månader…

  Dessutom när det står 2016-2017 kan de mena att det är 1.5 år eller mycket möjligt att det är efter skolåret!

  • Hej 🙂
   Japp det stämmer, men alla kalendrar jag har kikat på börjar gälla i slutet av juni så man måste ändå vänta 1 månad på att använda den :/ Jag hade behövt en kalender redan från mars då jag började jobba igen och behövde hålla koll på alla jobbtider, men allt jag hittade var med start från juni :/ Jag får kika vidare eller skapa en egen liten kalender haha ^^
   kram kram