Bright Colors

Hellu my darlings 🙂
Är allt bra med er denna onsdag? 🙂 Jag mår toppen och är just nu påväg in mot stan för att träffa Nathalie, mysigt ^^ Får se vad vi hittar på, jag känner i alla fall att jag behöver kolla kläder, rätt mycket alltså haha Upptäckte imorse att jag knappt har några praktiska kläder alls, nada. Visserligen så är mina kläder uppdelade mellan hemma hos mig och hemma hos älsklingen men jag tror ändå inte att jag har så mycket mer att välja mellan där hemma. Har för det mesta bara massa blusar och nu när jag gått upp i vikt sen jag köpte dom så är dom för små, framförallt vid armarna (-_-)
Så jag måste shoppa nytt. Nya härliga färger, stilar och detaljer som känns bekväma på och som är snygga. Tur att lönen kom in idag så att man kan slösa upp allting på en gång haha Nejrå, det ska jag inte göra men någon tröja eller 2 får gärna följa med mig hem ^^
20160525_122744

20160525_122822