Bright Colors

Hellu my darlings 🙂
Är allt bra med er denna onsdag? 🙂 Jag mĂ„r toppen och Ă€r just nu pĂ„vĂ€g in mot stan för att trĂ€ffa Nathalie, mysigt ^^ FĂ„r se vad vi hittar pĂ„, jag kĂ€nner i alla fall att jag behöver kolla klĂ€der, rĂ€tt mycket alltsĂ„ haha UpptĂ€ckte imorse att jag knappt har nĂ„gra praktiska klĂ€der alls, nada. Visserligen sĂ„ Ă€r mina klĂ€der uppdelade mellan hemma hos mig och hemma hos Ă€lsklingen men jag tror Ă€ndĂ„ inte att jag har sĂ„ mycket mer att vĂ€lja mellan dĂ€r hemma. Har för det mesta bara massa blusar och nu nĂ€r jag gĂ„tt upp i vikt sen jag köpte dom sĂ„ Ă€r dom för smĂ„, framförallt vid armarna (-_-)
SÄ jag mÄste shoppa nytt. Nya hÀrliga fÀrger, stilar och detaljer som kÀnns bekvÀma pÄ och som Àr snygga. Tur att lönen kom in idag sÄ att man kan slösa upp allting pÄ en gÄng haha NejrÄ, det ska jag inte göra men nÄgon tröja eller 2 fÄr gÀrna följa med mig hem ^^
20160525_122744

20160525_122822

/ Emilia

You may also like