Kaosmorgon

”God” morgon
Idag började min dag på ett minst sagt kaosartat sätt, inte roligt alls och just nu känner jag mig så uppstressad, varm, svettig och lite smått irriterad då inget direkt vill gå som jag vill. Allt börjar såklart med att man sover lite för länge för att hinna med allt man skulle vilja på morgonen, som att hinna sminka sig, fixa frukost, borsta tänderna, se till så att man har allt viktigt med sig och packa träningsväskan med bra kläder för vårruset jag ska gå ikväll med mamma (yeey så kul ^^), så blir det väldigt stressigt. Att man är tvungen att köpa busskort innan man kan få kliva på bussen (som dessutom var sen, suck alltså) gör ju det inte så mycket bättre haha Har stressat och i princip powerwalkat i den här värmen, i svarta kläder och har kännt hur allt bara runnit haha trevlig info 🙂 Är påväg i alla fall men med tanke på hur morgonen började så får jag hoppas att kaoset inte håller i sig under dagen, en dålig start på brukar ju påverka resten av dagen, om.man har otur 🙂
Blir jobb för min del i Skärholmen denna morgon innan jag svidar om till träningskläder och tar mig till universitetsområdet för att gå den 5 km långa banan. Det kommer ändå bli en bra dag, får bara rikta mina tankar rätt så kommer det bli en toppendag haha 😀 Hur ser era planer ut för idag, är det några av er som ska vara med i vårruset i Stockholm idag? 😀
DSCN2471