Hemma Igen

Hej på er ^^
Nu är jag hemma i Stockholm igen och är just nu påväg till jobbet, direkt tillbaka till vardagen igen så att säga haha Landade vid 12 inatt efter en kort försening så jag känner mig relativt seg idag efter 2 intensiva dagar, men roliga dagar har det absolut varit 😀 Har en massa bilder som jag ska visa och jag har så mycket kul att berätta för er om gårdagen, det här kommer verkligen bli hur kul och spännande som helst 😀 Känns ändå väldigt sjukt att jag är ambassadör för Hunkemöller, det är lite overkligt faktiskt. Jag liksom, vardagliga jag, utvald att vara ambassadör för märket tillsammans med 2 andra svenska tjejer. Det är så stort och det här kommer bara ta mig framåt och utveckla mig något oerhört både inom blogg/sociala medier och som person. Jag vet att inget är omöjligt i livet bara man kämpar och inte ger upp, och det här är ett tecken på det <3 DSCN2424