Internal Ambassador

Det här är så himla stort, häftigt, spännande och en ära för mig att få bli Internal Ambassador för Hunkemöller och vad det här kommer innebära är ett enda stort äventyr 😀 Ni kommer få följa med mig på en resa genom pressevent, massa underbara och läckra underkläder/badkläder/träningskläder/myskläder, resor och en massa annat kul, möjligheterna är oändliga med det här, det är så stort 🙂
Det som är mest fantastiskt är att jag börjar hela min roll som ambassadör för märket med att åka ner till Amsterdam för att träffa de andra ambassadörerna och ha ett underbart sommar event tillsammans, och jag åker faktiskt ner redan idag, om bara några timmar 🙂 Det kommer bli hur kul som helst, det blir övernattning, middag och ett sommarevent imorgon innan vi flyger hem igen imorgon kväll. Alltså min glädjenivå just nu är skyhög 😀 Jag ska blogga så mycket jag kan men annars så kan ni alltid följa min uppdatering kring resan med härliga bilder på min instagram —> emiliasandell
Massa kärlek till er, vi hörs när jag har landat och kommit fram till hotellet <3 DSCN2358

DSCN2360