Med Målet I Sikte

Hellu
Har precis varit på gymmet och betat av en relativt okej pass, körde en powerwalk i 1 timme följt av squats, gynstol för insida & utsida lår och mage efter det. Ett helt okej pass, jag tränade ändå och det är trots allt det som räknas i slutändan. Att man har sitt mål i sikte och ser varje pass som ett steg mot mållinjen. Jag tror jag har tappat det lite, tappat träningsgnistan då jag inte känner mig lika taggad och dedicated som jag var för 6 månader sedan. Vad har hänt? Jag tycker det är extremt tråkigt då jag har mitt mål framför mig och det är att se ut som jag gjorde för 6 månader sen, men jag har inte samma driv att träna så hårt längre. Jag vet inte om det beror på att jag inte har kommit igång ordentligt med träningen men tråkigt är det i alla fall. Tror jag måste skapa en målboard för träningen, verkligen planera in mina träningspass och köpa alla nödvändiga kosttillskott som kan få mig att tagga till lite då jag har allt jag behöver. Man får hitta sina knep för jag vill verkligen komma igång för jag vet att jag kan få samma starka och relativt normalviktiga kropp som jag hade tidigare, det gäller bara för mig att börja köra hårt igen!
20160517_152436-1

20160517_144438-1

20160517_153513-1