Sista Veckan Att Tävla

Hej hej ^^
Gud så länge jag sov idag, jag har ingen aning om varför men jag trodde klockan var runt 10 när jag vaknade till men då var den till min förvåning redan halv 1 haha ^^ Vad tusan hände där? 😀 Antar att jag behövde det, sova ut och ladda batterierna för veckan som kommer 🙂
Är ledig idag som ni säkert redan listat ut, har faktiskt inget speciellt planerat idag än att göra lite småjobb med min idé, bloggen och kanske träna lite. Får se vad jag hittar på för något 🙂 Förresten, nu är det bara 1 vecka kvar att vara med och delta i tävlingen om en valfri graverad produkt från gravyrbutiken. Klicka er in —> HÄR för att delta ^^
Har även lyckats få en rabattkod till er på hela 20% på valfri produkt i deras sortimentet som ni kan använda redan nu så ni kan shoppa någon fin present 🙂 Koden är —> BLSABM1333, bara att skriva in den i kassan 😀
DSCN2303

One Comment

  1. Hej
    Åh jag har missat den här tävlingen.
    Då måste jag gå in och tävla.
    Tack för en bra blogg.
    Fanny