Beautiful Blue

Jag har två ord att säga om den här bikinin – ÄLSKAR DEN! Jag älskar, bara ääääälskar min nya bikini från vår limited edition kollektion från Hunkemöller, vår Sylvie kollektion som just nu går att shoppa i butiken. Jag kunde bara inte låta bli, jag var i behov av en ny bikini då den jag har nu är ca 3 år gammal så jag var bara tvungen att ha den haha 😀 Ni kommer märka att det kommer bli mycket nya underkläder och bikinisar här i bloggen hädanefter i och med att jag fastnar för så mycket fint på jobbet, men den här godingen i sin drömlika blåa färg var bara ett måste. Jag älskar ju blått!! Det är snyggt med bling bling detaljerna som gör det där lilla extra så jag tror detta kommer bli en stor favorit i sommar när man ska ta sig ett dopp 🙂 Det kommer även bli så härligt när jag får inviga den redan nu på fredag när jag ska iväg på ett roligt, stort och spännande äventyr. Men vad det är får ni veta när det börjar närmar sig, mina secrets you know 😉 det är i alla fall något otroligt häftigt och stort som kommer bli så kul 😀 Längtar tills jag får inviga den här, sen får man inte heller glömma solskyddet så att kroppen inte tar skada av de starka solstrålarna. Jag har skydd för ansiktet men saknar en spray/lotion för kroppen, måste se till att köpa det ^^
DSCN2325

DSCN2328

DSCN2326

DSCN2327