Frozen Margaritas

Glad söndag på er ^^
Är inte denna söndag perfekt att bara ta det lugnt, slappa, dricka varm choklad (då det är så kallt ute) och ladda batterierna för veckan som kommer? Skriva in veckans to-do i sin almanacka, planera in roliga aktiviteter, städa ur garderoben och se en rolig serie på tv. Gör denna söndag till det du vill och det du behöver för att ladda inför veckan 🙂
Igår så spenderade jag min lördag med jobb följt av en trevlig lördagskväll på Taco Bar tillsammans med Ava där vi njöt av en god nacho delux tallrik, kokosglass med brownie och otroligt goda frozen strawberri margaritas medans vi pratade om planer och minnen. En underbar kväll, är så fantastiskt härligt att prata om roliga minnen, skratta massa och bara njuta för stunden. Det är livet det 🙂
DSCN2295
DSCN2296
DSCN2290
DSCN2293

DSCN2297