Pink x Black x White

Hej hej på er ^^
Sitter på bussen in mot jobbet just nu och tänker lite på hur roligt livet är som kan vända och ge stora möjligheter bara man vågar ta för sig och våga satsa. För om du inte vågar ta steget och chansar på att det kan leda dig framåt så kommer du heller inte göra det. Du kan inte förvänta dig att komma någonvart om du själv inte engagerar dig i vad du vill och vågar göra det som krävs från din sida, allt ansvar ligger trots allt på oss själva. Det är vi som gör våra val, vi som väljer om vi ska gå höger eller vänster och om vi ska tacka ja eller nej till ett erbjudande. Allt som händer i våra liv är ett resultat av hur mycket vi vågade kämpa för det vi ville, om vi vågade ta den läskiga och smått obehagliga chansningen som antingen skulle bära eller brista. Men du försökte, du gjorde en satsning för vad du ville och det är enormt starkt. Att våga ta för sig när en möjlighet dyker upp är nog väldigt svårt då man är rädd över vilket svar man kommer få. Blir det ett ja eller blir det ett nej, men om man ignorerar vilket svar du kommer få: är inte känslan av att ha vågat följa sin dröm och tagit vara på möjligheten som uppenbarat sig värt så myvket mer än svaret? Du gav det en försök och tack vara det hade du en 50% chans att lyckas, till skillnad mot de 0% du hade som odds om du hade struntat i möjligheten. Jag brukar alltid tänka att om jag inte försöker så har jag inte heller någon chans att lyckas, det kan antingen bära eller brista men att försöka ger mig mer än att inte försöka. Så vill jag också att ni ska tänka, kämpa för det ni vill!
20160514_105636-1