Strong Back

Hej hej ^^
Hann inte skriva för er efter gymmet imorse då jag drog ut på tiden lite för länge så fick rusa till jobbet för att hinna i tid haha Tur att jobbet ligger så nära gymmet så att det bara tar kanske 2 minuter att gå dit ^^ Började som sagt min morgon på bästa sätt trots att jag var så trött i både huvudet och kroppen, men då jag vet att det jag gör är skitbra för mig så är det bara att bita ihop tills att morgonen är den piggaste stunden på dagen för mig 🙂 Började köra en powerwalk under 1 timme, känner mig dålig som inte joggade mina 5 minuter men jag var för trött i benen för att ens försöka, så det blev bara en promeneix innan det blev ett hårt ryggpass där jag även inkluderade lite biceps & axlar för att göra överkroppsträningen komplett för den här veckan. Jag gillar faktiskt att träna rygg, tror det beror på att man är starkare i de musklerna än man tror och även för att just ryggen (som alla andra muskelgrupper) är så viktig för kroppen, för våran hållning. Sen måste man ju även se till helheten, en kropp behöver alla musklerna för att fungera, därför är det så viktigt att träna allting så att man blir stark i hela kroppen 🙂 Körde på rätt så tungt i övningarna innan gynstolen för insida lår & utsida lår och mage fick runda av passet. En grym start på dagen, tror jag kommer sova gott ikväll 🙂
Hue började ni erna morgon idag? Sovmorgon, träning för er del eller blev det lite stressigt efter att du snoozade lite för länge? 🙂
20160512_080359-1