Träningsvärk

Hej på er ^^
Shit vilken träningsvärk jag har idag, den smög sig på redan igår men nu känns det rejält, främst i benen men mina axlar och armar har även fått sig en härlig smärta. Underbart! Haha nej men det är verkligen en hatkärlek till just träning, man känner sig stolt som får den då det visar att man tränat hårt och använt musklerna ordentligt, men sen sår det ju lite jobbigt också då de flesta rörelserna man gör gör ont. Vi ska inte snacka om att försöka böja på knäna haha då känns det, nästan som att man bara vill lägga sig på golvet för att man inte orkar trycka sig upp igen haha 😀 Det är verkligen hatkärlek till det haha
Idag blev det vila från träningen, mest för att jag var för trött för att ens försöka ta mig till gymmet innan jobbet men även dels pga träningsvärken såklart. Hoppas det lägger sig lite tills imorgon för då blir det att köra igen och börja min morgon på bästa vis, med att dö av utmattning efter att både ha joggat, powerwalkat, kört mina squats och tränat ryggen & magen. Det kommer bli ett bra pass, ser framemot imorgon ^^
20160511_113053-1