Ge Aldrig Upp!

Jag har pratat om den inre envisheten många gånger här i bloggen men det är av en anldning som jag envisas med att ta upp det gång på gång – och det är för att det är den envisheten som kommer ta dig framåt i livet. Vissa saker kan man därför tjata lite extra om, speciellt om den saken kan hjälpa en ta några steg i rätt riktning. Jag tror att många kan se just envisheten som något negativt, att man är en dryg person som bara vill att det ska vara på sitt sätt och ingen annans, att man inte inkluderar andra i besluten och att en envis person tänker mer på sig själv än andra och resultatet. Men det är inte det envishet handlar om, inte det jag syftar på utan att vara envis betyder att man inte ger sig, att man inte låter något slå ner en och inte heller låter motgång efter motgång slå ner din inre viljestyrka. Envishet är lika med ett jävla anamma, en viljestyrka att lyckas oavsett motgångar!!
Jag har väldigt mycket envishet i mig och jag vill påstå att det är tack vara den som jag har lyckats göra och få allting jag har i livet idag. Jag har stött på många motgångar i livet, jag har alltid behövt kämpa extra hårt och gå den långa vägen, men i de stunder det har känts så hopplöst att fortsätta sträva framåt så har min envishet alltid pushat mig till att fortsätta. För om jag slutar kämpa nu så vet jag aldrig hur nära jag egentligen var. Min viljestyrka har alltid fått mig att fortsätta gå framåt, min envishet har alltid fått mig aldrig ge upp för någonstans där framme så finns min vändning. Och det har det alltid gjort. Alla har den här envisheten inom sig, vissa har mer av den än andra, men alla har det. Det jag vill att ni ska göra är att ta fram er envishet, använd er av den och se den som något fantastiskt att ha, som en av era bästa egenskaper som tar er dit ni vill, som pushar er att ta er upp ur soffan och tar bort ”jag kan inte” snacket från ert tankesätt, för allt går, bara man kämpar oavsett hur situationer ser ut!
faf2eccf3e05e7916fff84fd305a11be