Let’s Go And Workout In The Morning

God morgon ^^
Var superduktig som lyckades ta mig upp imorse när älsklingens larm började tjuta, var dock jättetrött efter att ha somnat sent igår så att ligga kvar i sängen lockade otroligt mycket men jag hade bestämt mig för att ”idag så ska jag träna på morgonen”. And that I did, har jag bestämt mig så har jag 🙂
Jag kände dock av tröttheten på gymmet, hade inte jättemycket energi till att varken gå snabbt/jogga på rullbandet eller köra styrkan men det jag är ute efter nu i början är att komma in i träningsrutinen igen, att bli van att träna regelbundet och vänja kroppen vid intensiv aktivitet igen. Orken kommer sen när jag är tillbaka i gamet igen haha man får ta ett steg i taget ^^ Gick därför bara en powerwalk idag i ett medelhögt tempo (orkade inte jogga 🙁 ) för att sedan stärka bröst, triceps och lite axlar efter det. Lite obligatorisk gynstol för utsida & insida lår, squats (som jag tänker börja köra varje pass med bara min kroppsvikt, som en squat challenge) och mage lyckades jag få in också innan kroppen kändes matt och mörbultad. Känner ändå att trots låg energi och styrka i kroppen så lyckades jag få till ett väldigt bra pass som garanterat kommer kännas haha 🙂 En bra start på denna tisdag, nej en grymt start blev det! Hur har ni börjat er dag idag? 🙂
20160510_061936-1

20160510_080500-1