Vem Tror Ni Vann?

Så underbart väder alltså, jag dör av lycka att få spendera denna härliga dag tillsammans med min älskling för att fira honom samt ha en underbar kvalitetstid med varandra 🙂 Vi har checkat in på Elite Palace Hotel vid st eriksplan där vi ska spendera natten och har även hunnit spela lite minigolf i vasaparken, hur underbart som helst 🙂 Det var 10 banor att köra igenom och man var ringrostig kan man säga, var flera år sedan jag spelade minigolf sist, kommer ihåg näe jag och familjen åkte till Rösjön för att spela vid deras minigolf och hur glada vi blev när vi fick beställa en slushi att svalka oss med i solen. Det var tider det, älskar att vara nostalgisk och att spela idag var så kul, satte några hole in one så jag fick nog bra poäng där vid slutet, men älsklinen spelade ändå liiiite bättre med färre slag och några fler hole in ones, så hann vann 🙁
Nu är det dags att fortsätta kvällen men lite mat på Pizza Hut som älsklingen har cravat för under hela veckan, är så hungrig så mat behövs verkligen ^^
DSCN2255

DSCN2267